Това са Деян Николов от Възраждане и Димитър Аврамов от кандидатската листа на ДПСЦИК заличи

...
Това са Деян Николов от Възраждане и Димитър Аврамов от кандидатската листа на ДПСЦИК заличи
Коментари Харесай

Още двама се отказаха от депутатските си места в 48-ото Народно събрание

Това са Деян Николов от  " Възраждане " и Димитър Аврамов от кандидатската листа на Движение за права и свободи

ЦИК заличи като определени за депутати още двама представители на политически сили въз основа на постъпили от тях заявки. Това стана на онлайн предавано съвещание на изборния орган, съобщи Българска телеграфна агенция.

На база на заявление от 7 октомври т.г. от Деян Николаев Николов, регистриран претендент за народен представител от кандидатска листа на " Възраждане " в 24 Многомандатен избирателен регион София, комисията реши той да бъде премахнат от листата в листите на " Възраждане " в 24 МИР в столицата.

Гласувано беше и аналогичното искане от 6 октомври т.г. от Димитър Иванов Аврамов от кандидатската листа на Движение за права и свободи в 12 избирателен район-Монтана. В заявката си той също афишира, че желае да бъде премахнат и да не бъде разгласен за определен за депутат. С решението на ЦИК той следва да бъде премахнат от листата, в който попада.

Вчера бе гласуван и отводът на ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов от място в Народното събрание и на други определени за народни представители.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР